Arbeidsrecht voor werkgevers

Faire is uw arbeidsrecht expert voor elk vraagstuk

Werkgevers krijgen al vanaf het uitzetten van een vacature te maken met het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht kenmerkt zich steeds meer door de waarde die gehecht wordt aan elke (kleine) keuze die in een personeelsdossier gemaakt wordt. Wanneer een personeelsdossier in bijvoorbeeld een ontslagzaak aan de rechter voor moet worden gelegd, worden werkgevers hiermee geconfronteerd. Het niet op de correcte manier opbouwen van een personeelsdossier kan een werkgever duur komen te staan. De tekst van de vacature kan ineens de doorslag geven voor het beoordelen van het disfunctioneren. Daarom zijn wij een sparringpartner voor werkgevers vanaf het plaatsen van de vacature tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Dat biedt meerwaarde!

 

Voorbeelden van onderwerpen waar wij u bij kunnen helpen:

Arbeidsovereenkomsten Personeelsreglementen Vaststellingsovereenkomsten Ontslag Disfunctioneren Opstellen van brieven Ontslag op staande voet Reorganisatie Bedrijfseconomisch ontslag CAO Verzuim Bijzondere bedingen Arbeidsvoorwaarden Werkgeversaansprakelijkheid Algemene Voorwaarden Ontbinding van de arbeidsovereenkomst

Staat jouw onderwerp hier niet tussen? Geen probleem Faire is een expert in elk arbeidsrechtelijk probleem. Neem vrijblijvend contact met ons en wij kijken met je mee.

 

Faire houdt van duidelijkheid en overzicht, u ook?

Faire biedt haar cliënten de mogelijkheid om vooraf voor een vast tarief te kiezen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en word je achteraf niet geconfronteerd met hoge kosten.

 

Algemeen¹ ² Contracten¹ ² Procedure ¹ ²
Strippenkaart voor afname per 5 uur Beoordeling arbeidsovereenkomst €375,-³ UWV ontslagprocedure (excl. hoorzitting) €3.950,-³
Vaste prijs op aanvraag  Controle beëindigingsovereenkomst / vaststellingsovereenkomst €375,-³ Ontbindingsprocedure €5.000,-³
Advies / haalbaarheid ontslag op staande voet €450,-³ Opstellen bedrijfsreglementen €2.500,-³  Verweer loonvordering €4.000,-³
Opstellen algemene voorwaarden €495,-³ Opstellen ziektereglement €750,-³  Bezwaar UWV €2.000,-³

Uiteraard is het in alle gevallen mogelijk op uurtarief te werken. Voor een werkgever geldt een tarief van € 235,00 per uur, exclusief  BTW en 6% kantoorkosten. Daarnaast werken wij met voorschotten, die vóór aanvang van de werkzaamheden moeten zijn betaald.

1 Indien per afspraak meer dan 100 km reisafstand wordt afgelegd, wordt per elke volgende km € 1,- ex. BTW in rekening gebracht. Faire rekent geen reistijd. M.A.W: onder de 100 km per afspraak worden er geen reiskosten in rekening gebracht en Faire brengt sowieso geen reistijd in rekening.
2  FAIRe Advocatuur & Mediation behoudt zich het recht voor wegens de omvang, ofwel het belang van een zaak, af te wijken van bovenvermelde vaste tarieven. Een prijs op maat wordt in deze gevallen geoffreerd of de werkzaamheden worden op uurtariefbasis verricht.
3  Vaste prijs ex. BTW, 6% kantoorkosten en verschotten.

 


 

Faire doe het zelf

Faire biedt je de mogelijkheid om zelf documenten op te stellen. Faire heeft een aantal standaard documenten voor je gemaakt. Je hoeft hierbij zelf alleen een aantal variabele in te vullen.

Faire doe het zelf