Dit is Faire


Gerdi Snippe

Oprichter van Faire is Gerdi Snippe. Zij rondde haar studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht in 1988 af. Ze heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt. Rijk aan ervaringen is ze in 2000 weer in Nederland gaan wonen en werken. In 2008 is zij, als herintreder, gaan werken als juridisch arbeidsrechtelijk adviseur bij een arbodienst. In 2013 heeft zij de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. Als mediator is zij zeer ervaren in het bemiddelen bij voornamelijk arbeidsgerelateerde conflicten. In 2014 is FAIRe B.V. opgericht dat in 2016 is omgezet naar advocatenpraktijk FAIRe Advocaten en Mediators B.V..

Gerdi Snippe, Advocaat Datum beëdiging: 29 januari 2016 E: gerdi.snippe@faireadvocatuur.nl

Vanaf 2019 gaat Gerdi verder als Faire Advocatuur en Mediation.

Naast haar werk, is zij jaren als vrijwilliger actief geweest. Bijvoorbeeld als secretaris van hockeyclub HCEL in Etten-Leur, als gemeenteraadslid in Etten-Leur, bestuurder Vrouwennetwerk VNO-NCW en als bestuurder Marketing en Communicatie van het lokaal netwerk VVD Marklanden.

Een ambitieuze doorzetter die altijd op zoek is naar mogelijkheden. Sterk op teamverband en team spirit. Veel waarde hechten aan langdurige relaties. Samen de klus klaren. Kenmerkende woorden die de persoon Gerdi typeren.
Haar sportkeuze is fitness en hardlopen.

Heb jij een arbeidsrechtelijk of verbintenisrechtelijk vraagstuk neem dan contact Gerdi.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Daarnaast is zij lid van de Vereniging Arbeidsrecht en Advocaten Nederland (VAAN).

  • Gerdi Snippe, advocaat
  • Datum Beëdiging: 29 januari 2016
  • E:gerdi.Snippe@faireadvocatuur.nl

   

 

 

 

 


Janne Koole

Janne Koole. Advocaat Datum beëdiging: 10 februari 2023                                                E:janne.koole@faireadvocatuur.

Janne werkt sinds januari 2021 bij Faire Advocatuur & Mediation en sinds februari 2023 als advocaat. In maart 2023 is Janne aan de beroepsopleiding begonnen.

Janne is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Zij bijt zichzelf graag vast in juridische vraagstukken om daarna met het best mogelijk resultaat voor cliënt te komen. Janne heeft een sterk analytisch vermogen wat goed te pas komt bij ingewikkelde juridische vraagstukken. Daarnaast leeft Janne mee met haar cliënten, hierdoor voelen cliënten zich snel op hun gemak bij Janne.

”Wanneer de cliënt tevreden is, ben ik tevreden”

Janne is ook actief vrijwilliger. Zo is ze bijvoorbeeld twee jaar lang vrijwilliger geweest voor de rechtswinkel in Roosendaal en ruim vier jaar bestuurslid geweest van de Hockeyclub in Etten-Leur. Op dit moment is zij nog steeds actief vrijwilliger bij de Hockeyclub. Daarnaast zit Janne in de commissie Almanak van de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant.

Janne is ambitieus en leergierig. ‘’Recht uit het hart’’, past precies bij haar. Recht omdat ze niet recht wil praten wat krom is en uit het hart omdat dat haar manier van werken is.

Heb jij een arbeidsrechtelijk of verbintenisrechtelijk vraagstuk neem dan contact op met Janne.

 

  • Janne Koole, advocaat
  • Datum beëdiging: 10 februari 2023
  • E:janne.koole@faireadvocatuur.nl

 


Indy van den Broek

Sinds 1 januari 2023 werkt Indy bij Faire Advocatuur & Mediation. Indy heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gevolgd. Op dit moment volgt ze een dubbele master (arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht) aan de Universiteit van Tilburg. Naar verwachting zal Indy in de zomer van 2025 haar diploma behalen. Indy is erg leergierig en houdt van een uitdaging. Zij ondersteunt Gerdi en Janne dan ook bij juridische vraagstukken en werkzaamheden.

Daarnaast houdt Indy erg van reizen en koken. Haar sportkeuze is fitness.

”je hebt dwarsliggers nodig om de rails recht te houden.”

• Indy van den Broek, juridisch medewerker
• E: Indy.vandenbroek@faireadvocatuur.nl