Maak vrijblijvend een afspraak, bel: 076 850 18 21 of mail naar: info@faireadvocatuur.nl

Geen financiële
verrassingen achteraf
Dat is Faire!

Vaste prijzen

We zijn op verschillende manieren onderscheidend. Zo staan we voor de FAIRe aanpak: gericht op de mens, recht door zee en zonder verrassingen. Om die reden maken wij onze prijzen inzichtelijk. Maatschappelijk ondernemen maakt daarnaast onlosmakelijk deel uit van ons zaken doen. Een deel van onze omzet staan wij af aan een goed doel.

“Recht door zee
en zonder
verrassingen”

Arbeidsrecht
werkgevers
vaste tarieven

Arbeidsrecht
werknemers
vaste tarieven

Arbeids-
mediation
vaste tarieven

Thuiswerk-
contract
vaste tarieven

Weten waar u aan toe bent

FAIRe resultaat. Het sleutelwoord. U kunt kiezen voor een vast tarief. Hiermee weet u van tevoren wat uw kosten zijn en wordt u achteraf niet verrast door een te hoge rekening. Geen onverwachte kantoorkosten. U kent ze vast wel. Advocatenkantoren die 6% kantoorkosten maar ook elk klein telefoontje, verzonden mail, faxbericht etc. rekenen.

Het vaste tarief zorgt ook voor snel, doelmatig en pragmatisch werken. Geen onverwacht hoge rekening maar ook doeltreffend aanpakken. FAIRe dus met een fair resultaat.

Uiteraard moet FAIRe wel in staat worden gesteld om zich een goed beeld te vormen van de casus. Daartoe is het eerste gesprek en inzage in het dossier geheel vrijblijvend. U ontvangt op basis daarvan een offerte. Een eerlijke offerte waarbij tijd, risico en kosten worden ingeschat. Mocht u toch besluiten om op uurtarief te werken, kan dat uiteraard ook.

Stel uw vraag

We zijn ervan overtuigd dat een goede en open verstandhouding essentieel is. Eerlijkheid staat voorop. Het is belangrijk dat we elkaar leren kennen en begrijpen. Doen we dat, dan behalen we de beste resultaten. Ook onder tijdsdruk. FAIRe is er voor u: u krijgt binnen 24 uur een reactie op uw vragen.