Maak vrijblijvend een afspraak, bel: 076 850 18 21 of mail naar: info@faireadvocatuur.nl

Beide partijen
sterker maken.
Dat is Faire!

Mediation bij arbeidsconflicten

FAIRe Advocatuur & Mediation is een kantoor dat zich van oorsprong richt op het arbeidsrecht. FAIRe heeft een ruime ervaring in verzuimproblematiek en de daarmee samenhangende arbeidsrechtelijke gebieden van disfunctioneren en conflicten op de werkvloer. Gerdi Snippe helpt u op deze en andere arbeidsrechtelijke onderwerpen. Praktisch, daadkrachtig en tegen een vaste prijs.

“Samen zoeken
we naar een
oplossing”

Mediationtraject

arbeidsconflicten

€ 1.950,- excl. BTW ¹ ² ³

Uiteraard is het in alle gevallen mogelijk op uurtarief te werken. Dan geldt een tarief van € 214,50 ex. BTW per uur.

1  Indien per afspraak meer dan 100 km reisafstand wordt afgelegd, wordt per elke volgende km € 1,- ex. BTW in rekening gebracht.
2  FAIRe Advocatuur & Mediation behoudt zich het recht voor wegens de omvang, ofwel het belang van een zaak, af te wijken van bovenvermelde vaste tarieven. Een prijs op maat wordt in deze gevallen geoffreerd of de werkzaamheden worden op uurtariefbasis verricht.
3  Voor het opstellen van een vaststellingsovereenkomst wordt apart een bedrag ad € 250,- ex. BTW in rekening gebracht.

Stel uw vraag

We zijn ervan overtuigd dat een goede en open verstandhouding essentieel is. Eerlijkheid staat voorop. Het is belangrijk dat we elkaar leren kennen en begrijpen. Doen we dat, dan behalen we de beste resultaten. Ook onder tijdsdruk. FAIRe is er voor u: u krijgt binnen 24 uur een reactie op uw vragen.