Maak vrijblijvend een afspraak, bel: 076 850 18 21 of mail naar: info@faireadvocatuur.nl

mijn uitgangspunt:

Niet recht praten

wat krom is. Dat is Faire..!

 

076 850 18 21

mijn uitgangspunt:
Niet recht praten
wat krom is. Dat is Faire..!

Gerdi Snippe

Het gezicht achter Faire is Gerdi Snippe. Zij rondde haar studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht in 1988 af. Ze heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt. Rijk aan ervaringen is ze in 2000 weer in Nederland gaan wonen en werken. In 2008 is zij, als herintreder, gaan werken als juridisch arbeidsrechtelijk adviseur bij een arbodienst. In 2013 heeft zij de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. Als mediator is zij zeer ervaren in het bemiddelen bij voornamelijk arbeidsgerelateerde conflicten. In 2014 is FAIRe B.V. opgericht dat in 2016 is omgezet naar advocatenpraktijk FAIRe Advocaten en Mediators B.V..

Vanaf 2019 gaat Gerdi verder als Faire Advocatuur en Mediation.

Naast haar werk, is zij jaren als vrijwilliger actief. Bijvoorbeeld als secretaris van hockeyclub HCEL in Etten-Leur, als gemeenteraadslid in Etten-Leur en bestuurder Vrouwennetwerk VNO-NCW. Momenteel is zij actief als bestuurder Marketing en Communicatie van het lokaal netwerk VVD Marklanden.

Een ambitieuze doorzetter die altijd op zoek is naar mogelijkheden. Sterk op teamverband en team spirit. Veel waarde hechten aan langdurige relaties. Samen de klus klaren. Kenmerkende woorden die de persoon Gerdi typeren.
Haar sportkeuze is fitness en hardlopen.


T: 076 850 18 21    |    E: gerdi.snippe@faireadvocatuur.nl    |    LinkedIn

Stel uw vraag