Maak vrijblijvend een afspraak, bel: 076 850 18 21 of mail naar: info@faireadvocatuur.nl

Zorgen dat er
geen verliezers zijn.
Dat is Faire!

Arbeidsrecht voor werknemers

Met het nieuwe ontslagrecht, dat in 2015 is ingegaan, is het er bepaald niet simpeler op geworden. Als werknemer wordt u geconfronteerd met korte vervaltermijnen waarbinnen u een procedure moet beginnen zodat uw aanspraak niet vervalt. Daarentegen hebben werknemers (en werkgevers) tegenwoordig de mogelijkheid in ontslagzaken in hoger beroep te gaan. Wij zijn op de hoogte van al uw mogelijkheden. Naast uw juridische belangen houden wij ook rekening met uw persoonlijke belangen. Wij bieden u duidelijkheid, ondersteuning en resultaat. Neem tijdig contact met ons op, zodat het best haalbare resultaat kan worden behaald!

Arbeidsrecht
voor
werkgevers

FAIRe werknemers vaste tarieven

Algemeen ¹ ²

Eerste telefonische hulpdienst
Gratis

Advies/haalbaarheid ontslag
op staande voet

€ 475,- ³

Hulp bij ziekte of andere problemen met uw werkgever
€ 2.500,- ³

Contracten ¹ ²

Beoordeling arbeidsovereenkomst
€ 350,- ³

Controle beëindigingsovereenkomst
€ 350,- ³

Procedures ¹ ²
UWV ontslagprocedure (excl. hoorzitting)
€ 2.950,- ³

Verweer ontbindingsprocedure
€ 4.950,- ³

Loonvordering
€ 4.500,- ³

Bezwaar UWV
€ 2.500,- ³

Uiteraard is het in alle gevallen mogelijk op uurtarief te werken. Voor een werkgever geldt een tarief van € 214,50 ex. BTW per uur.
1. Er zal geen reiskostenvergoeding in rekening gebracht worden. Faire rekent voor reistijd de helft van haar uurtarief.
2. FAIRe Advocatuur & Mediation behoudt zich het recht voor wegens de omvang, ofwel het belang van een zaak, af te wijken van bovenvermelde vaste tarieven. Een prijs op maat wordt in deze gevallen geoffreerd of de werkzaamheden worden op uurtariefbasis verricht
3. Vaste prijs ex. BTW en verschotten.

Stel uw vraag

We zijn ervan overtuigd dat een goede en open verstandhouding essentieel is. Eerlijkheid staat voorop. Het is belangrijk dat we elkaar leren kennen en begrijpen. Doen we dat, dan behalen we de beste resultaten. Ook onder tijdsdruk. FAIRe is er voor u: u krijgt binnen 24 uur een reactie op uw vragen.